Home

Welkom op de website van Pistolen Paultje. Hier vind je informatie over onze bieren en mooie combinaties van bier en eten. Vergeet niet om ons te volgen op Untappd.
Met de fles groot gebracht, maar in de studententijd van Paul was er niet veel anders te krijgen dan normaal pils en als je het heel bont maakte nam je soms een wit bier. Pas de laatste jaren zijn de Craft brouwerijen als paddenstoelen uit de grond geschoten. Tijdens zijn eerste baan kwam Paul in contact met Sander die voor de hobby thuis brouwt. Daar was zijn interesse gewekt en is hij begonnen met brouwen. Inmiddels vele brouwsels later brouwt hij inmiddels maandelijks en heeft hij een oud studievriend die de labels maakt. Het recept wordt gemaakt op de computer en vervolgens ingeladen in de brouwketel (Grainfather) door middel van een Beer-XML.

Rookgordijn

Rookgordijn_label_groot
Rookgordijn is een Quadrupel met een paar druppels Talisker whiskey toegevoegd bij het bottelen. Hierdoor krijgt het bier een mooi rond mondgevoel en een beetje rokerig ruikt. Gevaarlijk lekker!